Mark & Wilhelmien

1/2 UURTJE

Wist je dat je Mark & Wilhelmien ook kunt boeken voor een ½ uurtje buiten het Carnavalsseizoen!Wij zorgen voor een passende muzikale verrassing tijdens jullie feest!


1/2 UURTJE

1/2 UURTJE

Mensen amuseren zit in onze genen. Jong en oud, wij weten bij elk soort publiek de juiste snaar te raken. Onze jarenlange ervaring als allround duo voor avondvullende entertainment is een goede basis voor de korte optredens van een ½ uurtje! Onze optredens zitten boordevol enthousiasme en heel veel energie. Een goede combinatie die aanstekelijk werkt. Een half uurtje muzikale sfeer in te zetten voor elke gelegenheid!Je kunt ons het hele jaar door boeken voor een optreden van een halfuurtje. Zo hebben we ervaring met de thema's Duitse Schlagers, Hollandse Meezingers, Mix van populaire stemmingsmuziek, Limburgstalig en niet te vergeten Carnaval.

OKTOBERFEST

OKTOBERFEST

Gekleed in Drindl, Lederhosen en met de accordeon op de buik ben je bij Mark & Wilhelmien aan het juiste adres voor een geslaagd Oktoberfest! We brengen tijdens ons Oktoberfest optreden een half uurtje verassende stemmingsmuziek. Dijenkletsers van weleer, maar ook de bekende toppers die niet mogen ontbreken op het Oktoberfest! Let op: we blijven natuurlijk wel origineel. 100% live gezongen en uiteraard live met de accordeon.Mocht je ons in het oktoberfest thema langer dan een halfuurtje willen boeken, dan kan dat natuurlijk ook. Ons Duits repertoire is groot genoeg om er een heel feest van te maken….. Prosit!