Mark & Wilhelmien

AVONDVULLEND

Ben je op zoek naar een orkest of duo voor de muzikale omlijsting voor een feest dat je wilt gaan organiseren? Stop maar met zoeken… je bent bij ons aan het juiste adres.


Aangenaam

Aangenaam

Mensen blij maken met muziek is voor ons het mooiste wat er is. Met heel veel passie en energie zorgen wij ervoor dat elk feest een groot succes wordt. Jong of oud, het maakt niet uit, bij ons komt iedereen aan zijn trekken.

Licht & Geluid

Licht & Geluid

Tijdens onze avond of middag vullende optredens nemen wij ons eigen Licht en Geluid mee. Mooi voor het oog en fijn voor de oren! De ruimte die we nodig hebben is min. 3x2meter. Wij zetten onze spullen ruim van tevoren klaar.

Entertainment

Entertainment

Het publiek wordt ruimschoots betrokken bij ons optreden. We variëren ons programma met veel dansbare nummers met een hedendaags tintje en een tikje neiging tot drinkbare gezelligheid! De accordeon, ach ja… is altijd gezellig en sfeervol.

Repertoire

Repertoire

Wij beschikken over een breed repertoire voor zowel jong als oud. Wij laten ons leiden door de sfeer en het publiek. Ons uitgangspunt is dat iedereen zich moet amuseren! O.a. Modern, Hedendaags, Dance Classics, 100% NL, Duits, 70s/80s Limburgs enz.

Trompetten

Trompetten

Dat wij allebei trompet spelen gaat niet onopgemerkt tijdens het optreden aan jullie voorbij! Ook hier verassen wij graag jong en oud….

Welke Gelegenheid?

Welke Gelegenheid?

Verjaardagsfeest, Abrahamsfeest, Sarahfeest, verenigingsfeest, personeelsfeest, openings receptie, in de kroeg, tijdens de kermis, maar ook tijdens een diner dansant of bij de business borrel, of als achtergrond orkest tijdens de kerstborrel. Of uh…. Tijdens de gouden bruiloft. Een carnavalsbal is ons ook niet vreemd!

TROUWEN

  • Mark en Wilhlemien Bruiloft
  • Mark Fonteijn altijd Feest


We willen graag het huwelijksfeest (de bruiloft) benadrukken. Vaak overwegen bruidsparen een DJ vanwege hun veelzijdigheid. Echter, als je ons boekt voor je bruiloft, beloven we een spetterend optreden. Live muziek met entertainment is toch net even dynamischer! De keuze is aan het bruidspaar! Omdat dit de mooiste dag van je leven gaat zijn, vinden we het belangrijk vooraf een kennismaking te maken. Bij ons of bij jullie... een kopje koffie erbij... om vooral de persoonlijke noot te ontdekken! Dit maakt het feest straks compleet, persoonlijk maar vooral bijzonder! Wil je dat we ook nog in je huwelijksmis komen zingen? Ook dat is mogelijk, vraag het ons gerust, er is veel mogelijk.

LIVE IN HET THEATER

Mark en Wilhelmien zingen graag in het theater. Met enig regelmaat zijn daar te vinden. In 2018 Hebben ze mee getourd langs de Limburgse Theaters met de Medammecour on Tour. In 2020 stonden ze met het hele gezin op het podium tijdens de Kerstshow “Korsmes in Wieert”. Hiernaast een filmpje uit de dialectshow “Cafe Veldeke” in het Munttheater